Najaar en feestdagen 2022

Dit jaar hebben we meerdere nieuwe collecties voor het najaar. De nieuwe Sint collectie ‘Staf 5’ is eenvoud op zijn best! Leverbaar in rood en blauw zodat u keuze heeft of beide kleuren combineert in uw winkel. Met kerst pakken we uit met 2 nieuwe dessins; Christmas Bow en Christmas Stars. Christmas Bow is een luxe collectie in traditioneel rood of luxe zwart. Of gaat u voor de uitstraling van de collectie Christmas Stars? Deze sprankelende collectie straalt u tegemoet!

Uniek aan de nieuwe collecties is de spot UV bedrukking. De gouden staf van de ‘Staf 5’ collectie, de strikken van de Christmas Bow en de sterren van de Christmas Stars collectie zijn voorzien van deze glanzende bedrukking wat de verpakkingen een extra chique touch geven. Om het geheel helemaal af te maken is bij deze collecties ook de binnenzijde van de dozen bedrukt. Uw ambachtelijke producten presenteren in deze verpakkingen is een lust voor het oog én de maag!

Heeft u interesse in onze collecties? Kijk snel in onze webshop of neem contact op met onze verkoop via 075-64 00 100 of via verkoop@havelaar-verpakkingen.nl.