Nieuws

Najaarsbrochure 2019

08-08-2019

De najaarsbrochure 2019 staat weer vol inspirerende verpakkingen, decoraties en cadeauartikelen. Neem snel een kijkje! Voor artikelinformatie, prijzen en bestelmogelijkheden kunt u contact opnemen via verkoop@havelaar-verpakkingen.nl.

Lees meer

Voor elke bak een zak

25-03-2019

Met de komst van onze nieuwe collega’s van zakkenspecialist Dimensio zijn wij ook specialist in zakken geworden. Welke zak u ook zoekt, in welke maat en uitvoering ook… Dimensio heeft ‘m. Dimensio is dé Nederlandse specialist in alle soorten zakken en levert de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. De zakken scheuren niet en gaan niet open langs de sealnaden. De afvalzakken van Dimensio voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dat beweren zij niet alleen, ze bewijzen het ook! Hoe? Met een reeks certificaten en keurmerken die u verzekeren van gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid. Nieuwsgierig welke certificaten dit zijn? www.dimensio.nl

Lees meer

Havelaar Atelier

25-03-2019

Bent u al bekend met het Havelaar Atelier? Naast de ruime keuze voorraad artikelen is het ook mogelijk om volledig op maat een eigen luxe premium verpakking of verpakkingenlijn met ons te ontwikkelen. Onze verpakkingsspecialisten zijn expert op het gebied van alles dat nog niet in ons assortiment zit. En, zij zijn niet alleen expert op het gebied van bakkersverpakkingen. Voor alle branches zoals bijvoorbeeld mode, dranken, food en cosmetica kunt u ons inschakelen. Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Collecties najaar 2019

25-03-2019

De herfstcollecties 2019 van onze dochteronderneming Chocapack staan al online.

Lees meer

Geïnteresseerd in het laatste nieuws van Havelaar?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief