Nieuws

Chocoladeletterdozen 2021

23-03-2021

Het is allemaal nog ver weg maar op dit moment is het weer tijd om alvast te gaan nadenken over de chocoladeletterdozen.

Lees meer

Brochure voorjaar 2021

20-01-2021

Met een drukke periode achter de rug kijken we nu alweer uit naar het voorjaar. Ook dit keer staat de voorjaarsbrochure 2021 boordevol inspirerende verpakkingen, decoraties en cadeauartikelen. Neem snel een kijkje! Voor artikelinformatie, prijzen en bestelmogelijkheden kunt u contact opnemen via verkoop@havelaar-verpakkingen.nl.

Lees meer

Mondkapjes en meer

27-10-2020

Met genoegen kondigen wij aan dat u vanaf heden ook voor de volgende hygiëne middelen bij ons terecht kan:

  • Desinfectiemiddelen
  • Desinfectiezuil
  • Doseerpomp
  • Mondkapjes 3-laags
  • Nitril handschoenen

Interesse? Klik hier voor de informatieflyer met prijzen.

Lees meer

Showroom opening voorjaar 2021

29-06-2020

SHOWROOM OPENING

Twee keer per jaar organiseren wij showroomdagen om u te inspireren met de nieuwste collecties.

Dit jaar doen wij het wederom weer net even anders i.v.m. COVID-19. De  showroom grenzend aan het kantoor in Almere zal per 18 januari 2021 openen en vanaf dat moment kunt u op iedere dag en tijd in overleg een afspraak maken met onze vertegenwoordigers. Wij zorgen er dan voor dat wij volgens de RIVM maatregelen een goed schema maken.

Interesse in een showroombezoek? Neem dan contact op via verkoop@havelaar-verpakkingen.nl om een afspraak te maken. Wij begeleiden u graag!

 

Lees meer

Brochure najaar 2020

28-06-2020

De brochure najaar 2020 staat weer vol inspirerende verpakkingen, decoraties en cadeauartikelen. Neem snel een kijkje! Voor artikelinformatie, prijzen en bestelmogelijkheden kunt u contact opnemen via verkoop@havelaar-verpakkingen.nl.

Lees meer

Geïnteresseerd in het laatste nieuws van Havelaar?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief