Nieuws

Gedroomde groei wordt werkelijkheid

25-03-2019

Door de groei van Havelaar Groep met de komst van dochterondernemingen Chocapack en Young Bags werd het tijd om na te denken over de toekomst. Wat werd de volgende stap? Eén ding stond vast, klanten reageren positief op een steeds uitgebreider aanbod in verpakkingsmogelijkheden dus we blijven groeien. Om verdere groei mogelijk te maken was verandering nodig. Het magazijn werd te klein en een verhuizing was dan ook inmiddels een noodzakelijk goed geworden. Op dat moment diende Dimensio, zakkenspecialist en voor ons een sterke zakelijke partij in Almere, zich aan om de aandelen van Havelaar Groep over te nemen.

Lees meer

Voor elke bak een zak

25-03-2019

Met de komst van onze nieuwe collega’s van zakkenspecialist Dimensio zijn wij ook specialist in zakken geworden. Welke zak u ook zoekt, in welke maat en uitvoering ook… Dimensio heeft ‘m. Dimensio is dé Nederlandse specialist in alle soorten zakken en levert de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. De zakken scheuren niet en gaan niet open langs de sealnaden. De afvalzakken van Dimensio voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dat beweren zij niet alleen, ze bewijzen het ook! Hoe? Met een reeks certificaten en keurmerken die u verzekeren van gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid. Nieuwsgierig welke certificaten dit zijn? www.dimensio.nl

Lees meer

Havelaar Atelier

25-03-2019

Bent u al bekend met het Havelaar Atelier? Naast de ruime keuze voorraad artikelen is het ook mogelijk om volledig op maat een eigen luxe premium verpakking of verpakkingenlijn met ons te ontwikkelen. Onze verpakkingsspecialisten zijn expert op het gebied van alles dat nog niet in ons assortiment zit. En, zij zijn niet alleen expert op het gebied van bakkersverpakkingen. Voor alle branches zoals bijvoorbeeld mode, dranken, food en cosmetica kunt u ons inschakelen. Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

Collecties voorjaar 2019

25-03-2019

De door onze eigen studio ontwikkelde lijn ‘Spring Butterflies’ maakt na het grote succes van vorig jaar een comeback, aangevuld met de nieuwste linten en decoraties om uw verpakkingen nóg indrukwekkender te maken. Onze verpakkingsspecialisten zorgen zoals altijd weer voor prachtige combinaties, cadeauartikelen en inspiratie om uw winkel weer een frisse voorjaarslook te geven. Naast de kleurrijke ‘Spring Butterflies’ zijn ook de volgende collecties gelanceerd: ‘No drama lama’, ‘Lavendel’ en ‘Flower power’. Nieuwsgierig? Klik hier voor de voorjaarsbrochure.

Lees meer

Geïnteresseerd in het laatste nieuws van Havelaar?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief